Personlarm

Hur hanterar du en olycka på jobbet när den drabbade personen är ensam?

Vi på Svenska Hjärtan AB är stolta över att vi nu även erbjuder personlarm som del i vårt sortiment. Personlarm används ofta som överfallslarm av människor som arbetar i potentiellt otrygga miljöer såsom väktare, hotellreceptionister med mera. Larmet bärs på kroppen, exempelvis på bältet eller på handleden som en klocka. Skulle en hotfull situation uppstå trycker man på en knapp på larmet, varpå enheten ringer och skickar din GPS-position till larmcentralen, så får de din plats samt kan besluta om vilken åtgärd som ska ske utifrån vad de hör och vilka rutiner man har bestämt. Om den larmande initierar ett samtal med larmoperatören, börjar denne prata med den larmande.

Våra personlarm har även en så kallad "man-down"-funktion, som innebär att larmet automatiskt larmar om den registrerar att du faller och inte tar dig upp igen. Denna funktion är särskilt användbar om man drabbas av exempelvis hjärtinfarkt eller blir skadad på jobbet.

När olyckan inträffar är rätt förutsättningar vitalt för ett lyckligt slut! ❤️

Personlarmet på bilden kommer levereras till en kund i morgon.

Personlarm

 

 

Edvin Rösliden

Började karriären med brandskyddet på Saab. Startade Svenska Hjärtan och står för allt från försäljning till att hålla utbildningar och SBA.

Kontaktformulär

Vi brinner för att hjälpa dig!

Fältet 'Förnamn' är obligatoriskt
Fältet "Efternamn" är obligatoriskt
Ange en giltig e-postadress

Kontakta oss

Har du frågor kring våra tjänster eller produkter? Tveka inte att ta kontakt med oss!

Svenska Hjärtan AB

013-555 95

info@svenskahjartan.se

Vintererbjudande

Vi tömmer 2023 års lager av brandsläckare. 15% rabatt på samtliga modeller på lager med tillverkningsår 2023. Endast ett fåtal kvar. Kontakta oss för beställning!