Svenska Hjärtans VD Edvin pratar om företagande under lågkonjunktur i radio P4

Lyssna på Edvin Rösliden prata om sina drivkrafter och småföretags möjligheter under rådande lågkonjunktur

I dag medverkade Svenska Hjärtans VD Edvin Rösliden i Sveriges Radio P4 Östergötlands avsnitt om företagande under lågkonjunktur tillsammans med Nyföretagarcentrum Mellersta Östergötlands VD Anna Hjertstedt Leijon. Edvin berättade om sina drivkrafter och vad som gör att han verkligen brinner för det han gör -bidra till ett tryggare samhälle där människor har rätt verktyg och kunskap för att rädda liv.

Klicka här för att höra intervjun med Edvin. För att lyssna på Anna prata om det ekonomiska läget och vikten av nystartade företag, spola till 40:08.

Stort tack till Nyföretagarcentrum och till P4 Östergötland för att vi fick medverka! Tack även till Nyföretagarcentrums mediaproffs Johan Åhlund för bilden!

Edvin Rösliden

Började karriären med brandskyddet på Saab. Startade Svenska Hjärtan och står för allt från försäljning till att hålla utbildningar och SBA.

Kontaktformulär

Vi brinner för att hjälpa dig!

Fältet 'Förnamn' är obligatoriskt
Fältet "Efternamn" är obligatoriskt
Ange en giltig e-postadress

Kontakta oss

Har du frågor kring våra tjänster eller produkter? Tveka inte att ta kontakt med oss!

Svenska Hjärtan AB

013-555 95

info@svenskahjartan.se

Vintererbjudande

Vi tömmer 2023 års lager av brandsläckare. 15% rabatt på samtliga modeller på lager med tillverkningsår 2023. Endast ett fåtal kvar. Kontakta oss för beställning!