Kundrecension Getsocial

Tack Getsocial för den fina referensen! Det är viktigt för oss att göra ett bra arbete som uppskattas av våra partners, så det värmer verkligen hjärtat när man får så fina kvittenser efter genomförda uppdrag. Alfred, VD på Getsocial skriver:

"Svenska Hjärtan AB har inte bara levererat högkvalitativa HLR-kurser, utan även bistått oss med praktiskt arbete inom systematiskt brandskydd. De har verkligen tagit vår säkerhet till en ny nivå. Trots att vi redan haft flera HLR-kurser tidigare, lyckades de förmedla ny kunskap och nya perspektiv som var ögonöppnande. Vi rekommenderar dem varmt till alla som behöver både utbildning och praktisk hjälp med säkerhetsfrågor – de vet verkligen vad de gör och gör det med ett engagemang som är svårt att hitta någon annanstans!"

Vill du också ha hjälp med hjärtefrågor inom exempelvis brandskydd, personalutbildningar eller hjärtstartare? Kontakta oss idag så tar vi reda på hur vi kan hjälpa er! ❤️

Arkivbild

 

Edvin Rösliden

Började karriären med brandskyddet på Saab. Startade Svenska Hjärtan och står för allt från försäljning till att hålla utbildningar och SBA.

Kontaktformulär

Vi brinner för att hjälpa dig!

Fältet 'Förnamn' är obligatoriskt
Fältet "Efternamn" är obligatoriskt
Ange en giltig e-postadress

Kontakta oss

Har du frågor kring våra tjänster eller produkter? Tveka inte att ta kontakt med oss!

Svenska Hjärtan AB

013-555 95

info@svenskahjartan.se

Vintererbjudande

Vi tömmer 2023 års lager av brandsläckare. 15% rabatt på samtliga modeller på lager med tillverkningsår 2023. Endast ett fåtal kvar. Kontakta oss för beställning!