Löftet som skapade Svenska Hjärtan

Grundaren Edvin Rösliden skriver:

För fem år sedan, begick en av mina närmaste vänner självmord. Jag hade gissat mig till att han mådde dåligt under en period och hade tänkt ut några saker att säga till honom angående det. När vi träffades dagen efter kändes det inte som rätt tillfälle att ta upp det, så jag höll tyst och pratade om annat. Två dagar senare var han borta.

Syftet med Svenska Hjärtan grundar sig i visionen att rädda alla liv som går att rädda. Vare sig det är genom att lära ut livsviktig kunskap, öka tillgängligheten på hjärtstartare, förebygga bränder eller genom en bättre arbetsmiljö. Vi människor inser tyvärr allt för sällan vad som hade behövts innan det är för sent. Jag vill därför vara en pådrivande kraft för att få fler att förstå hur viktigt det är att agera i tid och vara redo det behövs.

Nu hoppas vi att vi kan inspirera andra att göra samma sak.

Edvin Rösliden

Började karriären med brandskyddet på Saab. Startade Svenska Hjärtan och står för allt från försäljning till att hålla utbildningar och SBA.

Kontaktformulär

Vi brinner för att hjälpa dig!

Fältet 'Förnamn' är obligatoriskt
Fältet "Efternamn" är obligatoriskt
Ange en giltig e-postadress

Kontakta oss

Har du frågor kring våra tjänster eller produkter? Tveka inte att ta kontakt med oss!

Svenska Hjärtan AB

013-555 95

info@svenskahjartan.se

Vintererbjudande

Vi tömmer 2023 års lager av brandsläckare. 15% rabatt på samtliga modeller på lager med tillverkningsår 2023. Endast ett fåtal kvar. Kontakta oss för beställning!