Kundrecension SBA

Systematiskt Brandskyddsarbete hos Oui Albacken

Nöjda kunder är det vi alltid strävar efter. Därför är det fantastiskt roligt att höra café Oui Albackens restaurangchef Erikas ord om vårt brandskyddsarbete hos dem:

"Efter att ha anlitat Svenska hjärtan för vårt brandskyddsarbete kan vi inte annat än vara nöjda. De har gjort ett gediget jobb och varit lyhörda för våra behov. De har jobbat snabbt och effektivt och vi har fullt förtroende för Edvin och Svenska hjärtan och skulle gärna anlita dom igen. 
Edvin har ett proffessionellt och hjärtligt bemötande med kunden och säkertheten i första rummet. Vi fick ett starkt förtroende för Svenska hjärtan omedelbart och det höll i sig genom hela processen att ta fram ett nytt brandsystem på vår restaurang inkl släckare, skyltning och överssiktskartor."

 

Systematiskt Brandskyddsarbete

Edvin Rösliden

Började karriären med brandskyddet på Saab. Startade Svenska Hjärtan och står för allt från försäljning till att hålla utbildningar och SBA.

Kontaktformulär

Vi brinner för att hjälpa dig!

Fältet 'Förnamn' är obligatoriskt
Fältet "Efternamn" är obligatoriskt
Ange en giltig e-postadress

Kontakta oss

Har du frågor kring våra tjänster eller produkter? Tveka inte att ta kontakt med oss!

Svenska Hjärtan AB

013-555 95

info@svenskahjartan.se

Vintererbjudande

Vi tömmer 2023 års lager av brandsläckare. 15% rabatt på samtliga modeller på lager med tillverkningsår 2023. Endast ett fåtal kvar. Kontakta oss för beställning!