Personal Site

ushd

 

Camilla Blomqvist
Uppvuxen i en norrbottnisk by med stor amatörteatertradition och socialdemokratisk majoritet. Bor numera i Årsta, Stockholm.

Kristian Hallberg

Uppvuxen på Almgården och Gula Höja, de två starkaste SD-fästena i Malmö i riksdagsvalet 2010. Bor nu i Rissne i Sundbyberg där SD är vågmästare i kommunfullmäktige.

Sigrid Herrault

Uppvuxen i en betongförort i Tallinn, där hon har bevittnat motsättningar orsakade av både rysk och estnisk nationalism. Bor nu i Tyresö, där SD har tagit plats i kommunfullmäktige.

Jonathan Lehtonen

Uppvuxen i Varnum, en liten landsort i Ulricehamns kommun, där andelen inflyttade knappast existerar, men där främlingsfientliga partiers röster ligger ett par procent över rikssnittet. Bor idag i Angered, Göteborg.

Toril Solvang
Kommer från Oslo, en stad som blir alltmer multikulturell. De flesta invandrarna i Norge kommer dock från Sverige. 22/7 blev ett själsättande datum för Torils hemstad. Om det får långsiktiga, positiva politiska konsekvenser för staden, genstår att se.
(Kommer fra Oslo, en by som stadig blir mer multikulturell. De fleste innvandrerne i Norge kommer dog fra Sverige. 22/7 ble en sjelsettende dag for Torils hjemby. Om dette får langsiktige, positive politiske konsekvenser for byen, gjenstår å se.)

Kontakt

Kristian Hallberg
hallberg.kristian@gmail.com

För press: Bild 1